ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ψηφοφόρους

Φίλοι και φίλες,

Στις 8 Οκτωβρίου 2023, έχετε την ευκαιρία να επαναεπιβεβαιώσετε μια απόλυτα πετυχημένη αυτοδιοικητική πρόταση με περιεχόμενο και ουσία, έναν απόλυτα πετυχημένο Περιφερειάρχη με αρχές, αξίες  και όραμα για τη δημιουργία μιας σύγχρονης  ευρωπαϊκής Περιφέρειας, στο κέντρο των εξελίξεων, στην καρδιά των Βαλκανίων, για τη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μπροστά».

Η υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό του κ. Τζιτζικώστα είναι μεγάλη τιμή, αλλά και ευθύνη.

Πιστεύω στον Απόστολο Τζιτζικώστα, πιστεύω στις ικανότητές του,  εμπνέομαι από τις ιδέες του.

Πιστεύω στη συνέχεια του κράτους, στη συνέχεια της πετυχημένης προσπάθειας του Περιφερειάρχη μας, πιστεύω στην νέα αρχή για το νομό Θεσσαλονίκης, για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που πλέον με το έργο που έχει επιτευχθεί, μπορεί να κάνει το άλμα εμπρός.

Σε αυτή την νέα προοπτική, σε αυτό το νέο όραμα  συμμετέχω κι εγώ με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

Είναι πολύ μεγάλη τιμή και ευθύνη να διεκδικείς την εμπιστοσύνη των συμπολιτών σου αλλά και μεγάλη χαρά να αγωνίζεσαι για ένα ιερό σκοπό, γιατί η  ιστορία γράφετε από τους παρόντες.

Θέλω και μπορώ να προσφέρω στην Περιφέρειά μας.

Με τη δική σας εντολή,  με τη δική σας δύναμη, μπορώ να συνεισφέρω στην κοινή προσπάθεια που ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου.

Μαζί αλλάζουμε τη ζωή μας, αλλάζουμε τον τόπο μας, για μας και κυρίως για τις επόμενες γενιές.

Δεσμεύομαι πως με εργατικότητα και σεβασμό σε όλες και όλους  τα επόμενα πέντε χρόνια, με εντατικούς ρυθμούς θα εργαστώ στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, που με επιστράτευσε στην προσπάθειά του για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας.

Με προτεραιότητα, την πραγματική κοινωνία, την εξάλειψη των ανισοτήτων (μεταξύ Α και Β Θεσσαλονίκης) και όραμα μία σύγχρονη Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, «βιτρίνα» της Μακεδονίας μας, μπήκα στον αγώνα για να συμβάλλω τα μέγιστα.

Σχεδιάζουμε το μέλλον, οραματιζόμαστε το αύριο.

 Πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει να ενθαρρύνουμε τη νέα γενιά, να συμμετέχει, να έχει λόγο για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, να οικοδομήσουμε νέες κοινωνίες εναρμονισμένες στο σήμερα με το βλέμμα στο μέλλον.

Η  νέα γενιά  διαθέτει τα εφόδια, τον ενθουσιασμό, τη γνώση και τη δύναμη, να δημιουργήσει, να πετύχει. Είναι η ώρα να πάρει τις τύχες στα χέρια της και να χτίσουμε το αύριο του τόπου μαζί.

Αξίζει να ενώσουμε δυνάμεις και να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη.

Αξίζει, γιατί ψηφίζουμε για τη ζωή μας

Σε αυτή την πρόκληση, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος,  θα δώσω τον αγώνα τον καλό, για  να συμβάλλω στη νέα ώθηση στο εγχείρημα του Απόστολου Τζιτζικώστα, για να ολοκληρώσουμε το όραμα.

 Όλοι μαζί, «Δυναμώνουμε τη Μακεδονία, με Αλληλεγγύη», για τη «Μακεδονία μπροστά».

Σε αυτή την νέα προοπτική σας θέλω μαζί μου.

Ζητώ  την ψήφο σας, για να οδηγήσουμε μαζί τη Μακεδονία και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης εκεί που αξίζουν. Έχετε  την ευκαιρία να επιλέξετε αυτούς που θα σας εκπροσωπούν στην Περιφέρεια.

Η ψήφος σας είναι για μένα τιμητική εντολή, για δουλειά και έργα ουσίας.

Με τη δύναμή σας, ζητώ να δηλώσω παρών στην πρώτη γραμμή, στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Για να πάμε τη Μακεδονία μας, μπροστά, ακόμη πιο ψηλά.

Αθανάσιος (Σάκης) Μιχαηλίδης του Τηλεμάχου

Αθανάσιος Τ. Μιχαηλίδης
Scroll to Top