Στην Μονή της Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας

 

Με τη δέουσα κατάνυξη εκκλησιάστηκα στην Μονή της Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας, μαζί με τον αξιότιμο Πρόεδρο κ. Παύλο Σταματιάδη και μέλη του ΔΣ της Ιμβριακής Ένωσης (Imbros Union) όπου τελέστηκε αρτοκλασία από τον Μητροπολίτη Μιλήτου κ.κ. Απόστολο.

Προσευχηθήκαμε  όλοι μαζί και με πολύ χαρά δέχτηκα την  ευλογία του Σεβασμιωτάτου αλλά και του Ιερατείου, που συμμετείχε στην Θεία Λειτουργία.

Δέχτηκα επίσης τις ευχές  τους για  επιτυχία στις προσεχείς εκλογές  ως Υποψήφιος Περιφερειακός  Σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Είναι αλήθεια, ότι η Χριστιανική μας πίστη αποτελεί πηγή ψυχικής δύναμης, ανάτασης και ελπίδας.

 Με τις ευλογίες των πατέρων μας και τις ευχές των συμπατριωτών μας, προχωράω με αισιοδοξία και πίστη προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου  2023 με στόχο, την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την πρόοδο της πατρίδας μου.

Πάντα δυνατά τω πιστεύοντι.

Με τη χάρη και τη δύναμη της Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας, είμαι πεπεισμένος  ότι όλοι μαζί θα κάνουμε το όραμά μας, πράξη! Να δούμε την Μακεδονία μας στη θέση που της αξίζει και τη Θεσσαλονίκη μας, πρωταγωνίστρια πόλη στα Βαλκάνια!

 

Scroll to Top