Στο πλευρό του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ με εμπιστοσύνη, για τη Μακεδονία μπροστά

Στο πλευρό του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

με εμπιστοσύνη, για τη Μακεδονία μπροστά

 Με ιδιαίτερη χαρά, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα  να συμμετέχω στον συνδυασμό νίκης «ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ» ως  υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η πρόταση αυτή έγινε τη στιγμή που η επιθυμία μου για συμμετοχή στα κοινά, για προσφορά στον τόπο μου, στην πατρίδα μου, στη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη μας, ήταν έντονη όσο ποτέ άλλοτε.

Γι΄ αυτό και η απάντησή μου ήταν άμεση και θετική,  να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και να προσφέρω.

Συστρατεύτηκα με τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα,

έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου, τη ρήση του Νίκου Καζαντζάκη: «Ν’ αγαπάς την ευθύνη, να λες εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω».

Με το πρόγραμμα του Απόστολου Τζιτζικώστα, για τα επόμενα χρόνια, θα κάνουμε πράξη το όραμα, για τη Μακεδονία του 2030.

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς προσπάθεια.

Και προσπάθεια σημαίνει δουλειά.

Δεσμεύομαι  ότι με πολύ δουλειά

θα πετύχουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα της νέας πενταετίας.

 Με την αγάπη για τον άνθρωπο, οι νέες δυνατότητες, οι νέες ευκαιρίες, από την Περιφέρεια θα έχουν αποδέκτη κάθε οικογένεια, κάθε σπίτι,  κάθε συμπολίτη μας, κάθε συμπατριώτη μας.

 Πάμε όλοι μαζί, με δυνατή σχέση εμπιστοσύνης, με οδηγό τον Περιφερειάρχη μας, να χτίσουμε μια Μακεδονία, σύγχρονη, πράσινη,  δίκαιη, ανθρώπινη, ευρωπαϊκή. 

 

Scroll to Top